Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104105 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaBazar nábytku, levný nábytekOstatní nábytekProfi boxy Dr Fish + rybky - Praha 1

Profi boxy Dr Fish + rybky

[06.01.2016]Celkem zobrazeno: 942x




Profesionální Boxy pro Garra Rufa - okusující rybky - pedikuru dr fish - aktualizováno dnes - nabizime kazdemu zakaznikovi dle prani v pozadovanych barvach. Nejvice prodavany je v barve bile :) Na miste provadime seznameni s komponenty, jak se udrzuje, krmi, cisti apod. Dodavame certifikat, ze klient prosel skolenim o udrzbe i provozu.
Twinbox znamena, ze je urceny pro 2 osoby zaroven, kazdy ma svuj pocet rybiček - rozdelena akvaria. Kazde akvarium ma svou vlastni filtraci, UV sterilizator, topeni atd. Jedine spolecne zarizeni je vzduchovani. Když se tedy stane nehoda a zakaznik tam napriklad vylije kavu, ci limonadu, lze rybičky prelovit do sousedni nadrze, jež je samostatne filtrujici - topici atd.
Instalace u klienta - Osahuje sestaveni, ukazka jednotlivych dílů, predvedeni filtracnich medii ve filtru s ukazkou cisteni, chemie do vody a jeji pouziti apod. Soucasti ceny instalace je zakladni akva vybaveni, jako je sitka, chemie pro upravu vody, krmeni... a spousta rad z praxe jak cistit, udrzovat apod. Soucasti ceny je certifikat o skoleni - udrzba a provoz boxu.
Rybky pouzivame z kvalitiho ceskeho chovu. Velikost 3 až 4 cm. To jsou nejlepsi rybicky pro praci. Rybky posilame, nebo zavazime po cele CR i SK kuryrem CD. Prepravujeme je v termoboxech s topenim a neni treba se strachovat o jejich zdravi. K rybkam pripojujeme bezplatně certifikat o pravosti.
Mate li jakekoliv dotazy, nevahejte se na me obratit. Pokud mohu, pomohu.
Zvyhodnujeme mensi studia pred velkymi provozovnami. Vse je o dohode...
Mezi nase reference/vice nez 100/ patri mnoho studii, salonu, hotelu, wellness i male pedikerny v cele CR a SK napr.Studanky, Plzen, Fr Lazne, Beroun, Ceska Lipa, Ostrava, Levice, Konopiste,...dalsi hotove zakazky napr.Luhacovice, Ceske Budejovice, nekolikrat Brno a Praha, Zlin, Ivanovice, Jablonec n.N, Hradec Kralove, Trutnov, Mar. Lazne....Bratislava, Levice, Nitra, Trencin, Zilina, Senica atd
Webové stánky: http://www.okusuj.cz


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Praha 1
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: