Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104109 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaBazar oblečení, výprodej oblečeníOstatní oblečeníOdstraní z oděvu smolu,žvýkačky, barvy i mastnotu - Všechny lokality

Odstraní z oděvu smolu,žvýkačky, barvy i mastnotu

[18.08.2011]Celkem zobrazeno: 1588x




MASTNÉ NEČISTOTY: utěrka MYJO dokonale odstraní mastné nečistoty - oleje, tuky, ropné produkty a další látky v tucích rozpustné, např. rostlinná barviva, zbytky vodou ředitelných barev, smolu, saze…


UNIVERZÁLNOST: utěrka MYJO odstraní nečistoty z rukou, textilií, plastových, kovových i dřevených povrchu. Je vhodná pro motoristy, cyklisty, pracovníky autoopraven, garáží, benzinových stanic, montážní a servisní dělníky, hospodyňky, zahrádkáře, pracovníky v lese, v zemědělství apod. Neměla by chybět všude tam, kde se něco děje!


EKOLOGIE: utěrka MYJO je mechanicky odolná netkaná textilie napuštěná účinnou 100% ekologickou látkou, je šetrná k životnímu prostředí.

DOPORUČENÍ : je výborná na mastné skvrny na oblečení , stačí skvrnu přetřít utěrkou a dát běžně vyprat. Na žvýkačky , na digestoř a pokud nebudete používat vyloženě na velké plochy vydrží dlouho.

Je určena k opakovanému použití . Použitou ji lze uchovat v původním obalu cca 6 měsíců .Trvanlivost prodloužíte pečlivým uzavřením.

Anna Vavřinová 03-003906


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 135 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Náhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: