Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104106 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaDětský bazar, mimibazarKočárkyKOČÁREK -Sada TRIO TOUR 4 - Plzeňský kraj

KOČÁREK -Sada TRIO TOUR 4

[22.05.2020]Celkem zobrazeno: 750x






PRODÁM :
Sada TRIO TOUR 4 se skládá se ze sportovního kočárku, korbičky s Car Kitem a autosedačky Auto-Fix plus pro skupinu 0+,
KORBIČKA
Prostorná korbička je vybavena praktickým pevným madlem pro přenášení a snadné nasazení na podvozek. Na stříšce je síťované okénko, které můžete otevřít v horkých dnech. Za slunečného počasí rovněž oceníte clonu na kraji boudičky
Polohovatelná opěrka - Comfort Systém -zádovou opěru korbičky lze zvednout nebo sklopit. Korbička je homologovaná pro převoz novorozeněte v autu díky přídavnému adaptéru.
AUTOSEDAČKA
Autosedačka Auto-Fix se základnou,která může být připevněna na konstrukci kočárku. Je určena pro skupinu 0+ (od narození do 13 kg).
Autosedačka Auto-Fix Plus s praktickou základnou, která se v automobilu zajišťuje pomocí tříbodového bezpečnostního pásu a může být ponechána v autě.Díky základně lze autosedačku velice snadno upnout a vyjmout z auta. Pro větší variabilitu lze Auto-Fix Plus použít i bez základny.Speciální Ergo systém polstrování zajistí novorozenci maximální pohodlí během cestování. Autosedačka je vybavena vyjímatelným polstrováním z prodyšného materiálu zajišťující správnou ochranu a ideální pozici pro krk a záda pro děti do 6 kg. Autosedačka má tříbodový bezpečnostní pás, nastavitelný na jedno zatáhnutí díky centrálnímu zařízení.
Sportovní kočárek
Sportovní kočárek má odpružení zadních kol - umožňuje kočárku přizpůsobit se dětské váze a tlumit otřesy. Kola jsou plastová, přední kola jsou otáčivé s možností aretace. Kočárek má nastavitelnou rukojeť, snímatelné ochranné madlo, nastavitelnou opěrku zad do několika poloh. Je vybaven zimním vakem – fusako-nánožníkem vhodným pro chladné měsíce, který lze předělat na klasický nánožník.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Plzeňský kraj
Cena: 7 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


NáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: