Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104160 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaElektro, elektronikaOstatní elektronikaElektronická cigareta: eGo-W QUICK (Černá matná) - Všechny lokality

Elektronická cigareta: eGo-W QUICK (Černá matná)

[16.04.2012]Celkem zobrazeno: 1096x




K tomu přidám náplň CAMEL SPECIÁL-nerozbalená a náplň DAVIDOF-načatá......Cigareta je pouze odzkoušená,kupovaná 16.4 2012
Nový, úspornější (bezvatičkový) systém s cartomizérem eGo-W!Cartomizéry eGo-W se plní pomocí injekční stříkačky, nebo speciální lahivčkou s jehlou, která je obsahem balení této sady.
V balení této mobilní sady nalznete USB baterii o výkonu 650mAh s modře podsvíceným spínacím tlačítkem, funkcní 5-click protection* a funkcní USB passthrough**. Součástí balení je i knotový cartomizér s krytkou a plastovým náustkem, víčko s praktickým klipsem pro uchycení, speciální lahvička s jehlou pro snadné plnění cartomizérů, USB dobíjecí kabel a pěkné praktické pouzdro.
* 5-click protection - Stiskněte 5x rychle za sebou (do 2 sekund) spínací tlačíko a baterie se uzamkne, nemůže se tak stát, že se Vám baterie sama sepne například v kapse. Pro odemknutí baterie opět stiskněte 5x tlačítko do 2 sekund.
Obsah balení:
1x Baterie eGo-W / USB passthrough (650mAh) ** s funkcní "5-click protection"
1x Cartomizér eGo-W
1x Kryt na cartomizér
1x Krycí víčko s klypsem
1x Speciální lahvička


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 800 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: