Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104129 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíLéčivé byliny a rostlinyEmulips Forte- Zdraví v Lahvičce - Všechny lokality

Emulips Forte- Zdraví v Lahvičce

[11.01.2012]Celkem zobrazeno: 579x




Máte problém s TRÁVENÍM, NADVÁHOU, ZÁCPOU, PÁLENÍM ŽÁHY, NEFUNKČNÍ ŠTÍTNOU ŽLÁZU.... ? Tak určitě VYZKOUŠEJTE EMULIPS, nebo EMULIPS FORTE, který je ještě ÚČINĚJŠÍ. Podporují SPRÁVNÉ VYMĚŠOVÁNÍ, dokonale ČISTÍ TRÁVICÍ ÚSTROJÍ, upraví KREVNÍ TLAK na SPRÁVNÉ HODNOTY, takže po delším užívání se ZBAVÍTE LÉKŮ, které vám lékař bude nucen odebrat nebo snížit DÁVKOVÁNÍ! Nebudete tělo tolik zanášet CHEMIÍ. Také jsem jim moc nevěřila, ale nebylo co ZTRATIT, čekala mě totiž operace ŠTÍTNÉ ŽLÁZY. A Moje vlastní zkušenost? ŠTÍTNÁ ŽLÁZA SE UPRAVILA TAK, že OPERACE už není v PLÁNU!!! No, není to SUPER !!! A ZLOMEK zkušeností mých spokojených zákazníků!
*JAKO ZNOVUZROZENÝ*
Po těžké operaci slinivky břišní probíhala moje domácí rekonvalescence jen velmi pomalu. Stále jsem se cítil hodně zesláblý a unavený. Již po 1. týdnu užívání Emulipsu a OK Alfa plus jsem zaznamenal výrazné zlepšení mého zdravotního stavu. Vrátila se mně chuť» k jídlu, začal jsem přibývat na váze a cítil jsem se jako znovuzrozený. Rekonvalescence se výrazně uspíšila a po kontrolním vyšetření konstatoval lékař podstatné zlepšení funkce slinivky. Na základě této skutečnosti jsem se rozhodl pomáhat potřebným lidem ke zlepšení jejich zdravotního stavu. Lidé si mají pomáhat ...
Dr. Ing. Vladimír Š. Brno
Připojuji příběh od zákaznice: Pálení žáhy se zmírnilo,zažívání také.Emulips mi opravdu pomohl,jsem s ním moc spokojená.
Bývala jsem hodně unavená a mohla jsem pořád spát. Začala jsem brát 1 x denně Omegu3C a zdá se mi, že jsem více v klidu a mám o mnoho víc energie :-) Veronika S.

NEVÁHEJTE, ZDRAVÍ je jen jedno! Nikdo VÁM NEPOMŮŽE, to musíte UDĚLAT SAMI !!! Balení 50 ml Emulips 375 Kč, při 10 kapičkách denně vydrží cca 3 měsíce, denně pro své zdraví utratíte 4, -Kč Balení Emulips Forte 50 ml 405, - Kč
Chcete UŠETŘIT ? Napište si o SLEVOVOU KARTIČKU, pak budete nakupovat výrobky o 40-50% LEVNĚJI!
Poradenství , Poštovné a Balné ZDARMA!
M. Zvárová, 03-004110 , www.okg-fit.cz/milka



E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 405 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: