Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104142 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíOstatní Vaše krásaGynekologické potíže, záněty, mykózy - Všechny lokality

Gynekologické potíže, záněty, mykózy

[15.02.2012]Celkem zobrazeno: 759x




Máte gynekologické problémy, trápí Vás záněty, nedaří se Vám otěhotnět?
Estrozin je přírodní bioinformační bylinný přípravek, který obsahuje speciální koktejl z bylin s vysokým procentem přírodních fytohormonů. Tyto fytohormony napomáhají tělu vytvářet chybějící estrogeny a řeší tak řadu zdravotních problémů spojených s jejich nedostatkem. Estrozin je pravým elixírem každé ženy. Navrátí vám sílu a svěžest. Harmonizuje především meridián početí, močového měchýře, plic a žlučníku.

Estrozin celkově zharmonizujeme činnost hormonálního systému, chrání ženu před smutkem, špatnou náladou a depresemi, vyrovnává hladinu hormonů, podporuje ovulaci a tím napomáhá k otěhotnění, upravuje menstruační cyklus, pomáhá při bolestivé menstruaci, kvasinkových infekcích, migréně, samovolných potratech, endometrióze, působí na různé záněty, výtoky a mykózy - má protiplísňové účinky na Candidu albicans, řeší i potíže spojené s přechodem, chrání svaly a kosti před degenerací.

Užíváním Estrozinu zharmonizujeme činnost hormonálního systému, zejména štítné žlázy, a podpoříme i činnost ledvin. Docílíme tak krásného vzrůstu vlasů, zabráníme jejich předčasnému vypadávání a šedivění, zlepšíme jejich kvalitu a lesk, omezíme třepivost a podpoříme jejich hustotu.

Dávkování: Dospělí 3x denně 20 kapek užívá se vždy 3 týdny a potom následuje týden pauza.

...Estrozin jsem poprvé použila asi před 2 lety, kdy jsem se nemohla zbavit zánětů a neustále se opakujících mykóz, kterými se trpěla po porodu syna, antibiotika zabíraly jen na chvíli a záněty se neustále vracely, proto jsem se rozhodla vyzkoušet Estrozin a ten mi velmi pomohl, po užítí 2 balení jsem se zbavila zánětů, už je to déle než rok a záněty se mi nevrátily...

Balení 50ml


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 438 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: