Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104189 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíLéčivé byliny a rostlinyHubněte zdravě a bez chemie! - Všechny lokality

Hubněte zdravě a bez chemie!

[25.07.2011]Celkem zobrazeno: 671x




Emulips Slim je doplněk stravy napomáhající snížení obsahu podkožního tuku vyrobený z přírodních ingrediencí té nejvyšší kvality. Základními stavebními kameny této exklusivní a prastaré receptury jsou výtažky ze zeleného čaje, Garcinie cambogie a mnoha dalších unikátních bylin.
Přípravek významně stimuluje odbourávání podkožního tuku a to i v rizikových partiích jako je břicho, boky a hýždě. Podpoří zrychlení metabolismu - urychlí spalování tuků v buňkách. Emulips Slim omezí ukládání tělesného tuku a ovlivní snížení příjmu potravy.
Emulips Slim má silné antioxidační účinky - pomůže chránit Vaše tělo před nebezpečnými volnými radikály. Povzbuzením činnosti jater a ledvin usnadní odvod nežádoucích metabolitů hubnutí z těla - usnadní vyloučení látek uvolněných z tukové tkáně při hubnutí a tím zabrání jejich opětovnému uložení v těle. V kombinaci s pitným režimem zlepší odvod každodenních nežádoucích metabolitů z těla.
Speciální mechanickou aktivizací použitých bylin je díky mnohonásobně zvětšenému povrchu a rozrušení buněčných stěn dosaženo zlepšení vstřebávání účinných složek do organismu a tím výrazné urychlení a zvýšení účinku výrobku Emulips Slim. Urychlením metabolismu dochází k rychlejšímu transportu živin i účinných látek ostatních výrobků OKG na místo určení, tedy do buněk.

Balení: 60 kapslí + 60 g směsi - 1290,- Kč
Výrobce: Okg, Česká republika

Poradenství zdarma. Poštovné při platbě předem 0,- Kč.
Daniel Šrám, nezávislý distributor Okg, reg. č. 03-006011
www.obchod.terapie-daniel.cz


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 1 290 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Náhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: