Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíMasáže, masážní strojeMasáže, regenerace sil v Pardubicích - Všechny lokality

Masáže, regenerace sil v Pardubicích

[24.08.2013]Celkem zobrazeno: 1246x




Nabízím komplexní masérské služby: detoxikační, havajská, magic hot stones, relaxační a reflexní masáž, jehličková antistresová masáž. Oxygenoterapie: celková regenerace organismu, dále pak reiki a shamballa 1024 + masérské kurzy. . Moji prioritou je vaše spokojenost.
- Relaxační (klasická olejová masáž celého těla). Havajská havajská technika spojená s masáží celého těla). Masáž spojená s Reiki popř. energií Shamballa 1024 (odstranění bloků a obnovení průtoku energie k jednotlivým orgánům, celková harmonizace a regenerace sil). Detoxikační medová masáž s Reiki (klasická masáž celého těla, detoxikační medová masáž a tlaková masáž chodidel. Kombinovaná masáž (klasická masáž celého těla, detoxikační medová masáž, masáž horkými lávovými kameny a tlaková masáž chodidel). Oxygenoterapie (kyslíková terapie – regenerace organismu, posílení imunitního systému, proti stresu a únavě, k oddálení projevů tělesného i duševního stárnutí. Jehličková antistresová masáž (odstraňuje únavu a stres, uvolní tělo a odstraní bloky, oživí krevní oběh, přináší komfortní pocity tepla, příjemné vibrace, úlevu a nastartování celého organismu).
Objednejte si svůj termín na tel. 777 091 298.

Možnost zakoupení dárkových poukázek.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 500 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: