Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíLéčivé byliny a rostlinyOK Gel- lékarnička, kterou musíte mít - Všechny lokality

OK Gel- lékarnička, kterou musíte mít

[21.06.2012]Celkem zobrazeno: 743x




OK Gel- Váše lékarnička
Přípravky se zklidňujícími a regeneračními účinky Extrakty z osmnácti druhů vybraných tradičních bylin a surovin rostlinného původu.A co pro Vás může udělat?
DEZINFEKCE:
OK gel a OK balzám jsou vhodné na štípnutí od hmyzu, k hojení ran, příznivě ovlivní odstraňování jizev. OK gel je vynikající na drobná říznutí a menší odřeniny. OK balsam zvláčňuje strupy.
KOŽNÍ POTÍŽE:
OK gel a OK balzám poskytnou úlevu při svědění, vyrážkách, utiší podrážděnou kůži, např. po holení a pomohou zmírnit ekzémy, akné, opary, plísně… Napomohou odstraňování bradavic, kuřích ok, mozolu a proleženin. OK gel je vhodný i na popáleniny a na spáleniny od slunce. OK balzám je určený především na suché a praskavé ekzémy.
ZKLIDŇUJÍCÍ ÚČINKY:
OK gel a OK balzám jsou vhodné k utišení bolesti svalů, na otoky, zhmožděniny, k urychlení vstřebávání modřin. OK gel přispěje ke zklidnění zánětu - nosních dutin, uší i dutiny ústní. OK BALSAM poskytne úlevu při bolestech kloubů.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 600 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: