Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíKosmetikaOzonová kosmetika - Zbavte se akné!! - Všechny lokality

Ozonová kosmetika - Zbavte se akné!!

[15.02.2012]Celkem zobrazeno: 1140x




Diozon Clear je přírodní čistící krém z ozonu a olivového oleje. Z krému se uvolňuje reaktivní kyslík, který přispívá ke zpomalení stárnutí buněk a omezuje tvorbu vrásek.

Ozon a kyslík vám vdechne život do pokožky!! Pokožka může lépe dýchat, zlepší se její prokrvení a je lépe vyživována, zvýší se její obranyschopnost, lépe se hojí a regeneruje. Vaše pokožka se stává zdravější, odolnější a pomaleji stárne.
Obsažený ozon působí jako přírodní antibiotikum - úspěšně ničí bakterie, viry, včetně herpesvirů, které způsobují opary a plísně, hojí akné, urychluje hojení a regeneraci pokožky.

Celkově působí Diozon Clear jako univerzální dezinfekční prostředek, zejména při akné a různých vyrážkách - boláčky a pupínky mizí během 2 dnů. Při pravidelném používání čistí pleť velmi rychle.

Diozon Clear - hloubkově čistí a regeneruje, hojí akné, opary a ekzémy, zklidňuje podrážděnou pokožku.

Nanáší se v tenké vrstvě na pokožku a lehce rozetře. Pro čistění pleti používejte krém 1x až 3x denně. U zdravé pokožky stačí krém použít pouze na noc. Krém přes noc pleť vyčistí a oživí. Je vhodný pro všechny typy pleti. Dermatologicky testováno a schváleno.

Složení: ozon, olivový olej

Balení 30ml

... Diozon je takový "malý zázrak" , krásně mi vyčistil a uzdravil pleť, měla jsem velmi mastnou, problematickou pleť se sklonem k akné. Diozon už používám déle než rok a jsem s ním velmi spokojená. Doporučuji všem, kteří mají problémy s akné. Opravdu skvělý krém!!!


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 387 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: