Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104129 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíLéčivé byliny a rostlinyPečujme o své zdraví – jiné nemáme - Všechny lokality

Pečujme o své zdraví – jiné nemáme

[24.06.2013]Celkem zobrazeno: 513x





Myslíte si, že je v dnešní době lepší nemocem předcházet a preventivně si posilovat svůj zdravotní stav než onemocnět? Říkáte si např. jsme mladí nebo nás netrápí žádná nemoc? To samé jsem si také myslela a ve věku, kdy jsem byla přesvědčená, že kromě chřipky a angíny nemůžu vážněji onemocnět ( jsem přeci mladá a mám malé děti). Nevážila jsem si svého zdraví – přecházela jsem chřipky a angíny. Nakonec se moje tělo vzbouřilo a já onemocněla. Ze začátku jsem nevěřila lékařům, že je to tak vážné. Můj organismus mi ukázal, že je a já se již víc jak 20 let léčím. V té době ještě nebylo OKG a ani jejich produkty. Před rokem jsem se s nimi seznámila a plně spolupracovat jsem začala před rokem. Kdybych v době, kdy jsem byla ještě zdravá a pak v začátku nemoci, brala produkty OKG, tak bych na tom byla zdravotně určitě lépe.
Nepodceňujte zdravotní prevenci a využijte možnost, kterou Vám nabízí česká společnost OKG- ZDRAVÍ A MOŽNOST PŘIVÝDĚLKU. Produkty jsou schválené a notifikované MZ ČR.
PORADENSTVÍ ZDARMA
Marcela Blašková nezávislý poradce OKG
reg.číslo 03-006267


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: Zdarma

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: