Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104191 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíLéčivé byliny a rostlinyPro zdravé klouby a pohyb bez bolesti - Všechny lokality

Pro zdravé klouby a pohyb bez bolesti

[25.07.2011]Celkem zobrazeno: 795x




OK Beta plus je doplněk stravy pro podporu kloubů. Směs k přípravě nápoje s blahodárnými a revitalizujícími účinky vyrobená z pečlivě vybraných ingrediencí té nejvyšší kvality.
OK Beta+, díky svému jedinečnému složení, obsahuje látky, které jsou součástí základní struktury chrupavky, dále látky, které zabezpečují její pružnost, a především blokuje aktivitu enzymů, které narušují její strukturu. OK Beta+ je zdrojem organicky vázaného vápníku (Ca). Díky své unikátní vazbě má nejvyšší vstřebatelnost! Hraje pozitivní roli nejen ve zpevňování kostí, ale zároveň také v udržování acidobazické rovnováhy a účasti na svalové kontrakci, včetně srdeční činnosti. Kromě jiného také zabrání tvorbě ledvinových kamenů.
OK Beta+ svým jedinečným složením také napomůže snížit kyselost organismu a tím přispěje ke zdravému stavu všech kloubů v těle a ochraně celého Vašeho organismu před škodlivinami vzniklými překyselením.

Balení 150 g – směs k přípravě nápoje (celkem 30 nápojů po 100 ml.)
Cena: 990,- Kč
Výrobce: OKG, Česká republika

Poradenství zdarma.
Daniel Šrám, nezávislý distributor OKG, reg. č. 03-006011
www.obchod.terapie-daniel.cz


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 990 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Náhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: