Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 103962 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíMasáže, masážní strojeProdám přístroj pro analýzu pleti SAM - Plzeňský kraj

Prodám přístroj pro analýzu pleti SAM

[27.03.2015]Celkem zobrazeno: 2227x




Skin Analysing Magnifier je neinvazivní přístroj pro hloubkovou analýzu pleti. SAM k analýze hlubokých vrstev kůže využívá černého fluorescenčního světla. Pro klienta je toto vyšetření velmi jednoduché. Posadí se před přístroj, hlavu zakryje plachetkou a díky speciálně nastavenému zrcadlu vidí stejný obraz své pleti, jako já na druhé straně.
Nejčastějšími S A M diagnostikovanými „nepřáteli mladistvého vzhledu a krásy“ jsou: saturovaná expozice kůže slunečnímu UV záření, obrovská zátěž volnými radikály a zcela nedostatečná dermo-antioxidační bariéra, chronická dehydratace, deficit důležitých prvků a kolagenu, dysbalance v hormonálním systému, skvrny na bělmu očí způsobené kritickým nedostatkem magnesia, intoxikace hlubokých i povrchových vrstev kůže různými vlivy, velmi často používanou kosmetikou.

K přístroji je možno zakoupit i klientské karty, anamnestické karty a obrázky, kde jsou jasně vidět jednotlivé typy poškození pleti i s popisem pro snadnější diagnostiku.....cena celkem 12 000,- Kč


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Plzeňský kraj
Cena: 10 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: