Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104148 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíOstatní Vaše krásaTradiční čínská medicína - Všechny lokality

Tradiční čínská medicína

[06.02.2012]Celkem zobrazeno: 509x




Tradiční čínská medicína využívá houbu Lesklokorku lesklou – Reishi (latinsky Ganoderma lucidum) k léčbě a předcházení nemocem již tisíce let. Výtečná káva arabica s ganodermou (reishi). Zkuste kvalitní kávu arabica s houbou ganoderma, která nepřekyseluje, neodvodňuje, posiluje imunitu, snižuje cholesterol, upravuje krevní tlak, posiluje paměť, působí proti rakovině a mnoho dalšího.

V Číně už po tisíciletí považují houbu Ganoderma (lat. Ganoderma lucidum, česky Lesklokorka lesklá, japonsky Reishi, čínsky Ling-zhi) za vynikající léčivou rostlinu. Je prvním tzv. „potravinovým doplňkem” s léčivými účinky, který nemá žádné vedlejší účinky ani při dlouhodobém užívání. Podporuje obranyschopnost organismu, účinně napomáhá předcházení chorob.

Ganoderma byla po více než tisíc roků zahalena do roucha tajemnosti. Lidé věděli pouze, že Ganoderma zachovává mládí a že její pravidelné užívání zajistí dlouhý život. Sama houba mapuje organizmusproblém vyhledá a snaží se ho řešit. Zájemci mohou získat více informací na mých stránkách: www.druha-miza.cz


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: