Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104124 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaMobil bazar, inzerce mobilní telefonySony EricssonSony Ericsson Xperia Mini - Všechny lokality

Sony Ericsson Xperia Mini

[10.04.2012]Celkem zobrazeno: 1848x




Mobil byl zakoupen 16.ledna 2012.Operační systém Android. Využijte bohatých možností operačního systému vyvinutého společností Google. Xperia mini nabízí jeho nejnovější verzi 2.3 Gingerbread. Můžete tak tedy například stahovat ze široké nabídky aplikací na Android Marketu a rozšiřovat tak využití vašeho telefonu. Používejte telefon jako pracovní nástroj či multimediální zařízení!
Reality Display s enginem Mobile BRAVIA®. Vyšší kontrast. Bohatší barvy. Reality Display s technologií Mobile BRAVIA® Engine je displej s úhlopříčkou 3" a ostrým obrazem.
Bohaté možnosti konektivity. Xperia mini podporuje jako správný smartphone veškeré možnosti připojení ať už jde o EDGE, 3G/HSDPA, Wi-Fi nebo Bluetooth.
Integrovaný Facebook. Alba ze sítě Facebook se objeví v galerii vašeho telefonu. Přímo k obrázkům můžete přidávat komentáře. Sdílejte doporučení a označení To se mi líbí z přehrávače hudby. Nepropásněte narozeniny přátel ani další zajímavé události v síti Facebook – vše se automaticky zobrazuje v kalendáři.
Základní údaje:
Rozměry: 88 x 52 x 16 mm
Hmotnost: 99 g
Paměť: 320MB, microSD až do 32GB
Displej: LED-backlit LCD, kapacitní, 16M barev,rozlišení 320 x 480 pixelů, 3.0 palce
Konektivita: bluetooth, wi-fi, microUSB.Není poškrábaný,k tomu přidám obal na mobil.Je k tomu 2GB pamětová karta.Originál sluchátka+šnůrka na mobil zdarma!!Nový stojí 4000 kč


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 3 200 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: