Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyNebytové prostory, kancelářeBrno levný pronájem obchod vinotéka kancelář - Jihomoravský kraj

Brno levný pronájem obchod vinotéka kancelář

[07.05.2016]Celkem zobrazeno: 914x




Majitel nabízí bez realitky ( bez RK ), bez kauce i bez provize levný pronájem nebytových prostor na rušné ulici v centru Brna u tramvajové zastávky s nevytíženější tramvajovou linkou v Brně č. 1. dobře viditelné z tramvají- 4. zastávka Šumavská z Moravského náměstí tramvají 1,6 směr Královo Pole = snadná navigace klientů. Před domem je parkování zdarma - značka bezplatného parkování přímo před vstupem do budovy. Nabízíme k pronájmu:
1) obchod, vinotéku, second hand, outlet,
2) levné kanceláře, dílny, ateliéry a učebny.

1) Pronájem obchod kancelář vinotéka second hand outlet

Nabízíme k pronájmu 22 m2 v přízemí- nebytové prostory vhodné pro obchod např. obchod s oblečením - sekáč - second hand nebo outlet i opravnu půjčovnu oděvů, kancelář, obchod s vínem a vinotéku s konzumací v provozovně ( sociální zázemí dle norem). Fotky provozovny na níže uvedených stránkách. Možnost zahrádky + reklamy na domě. Bez kauce a provize. Majitel. 5 000 Kč + ink. I SMS- zavoláme.
Fotky na: http://akompas.cz/infinite/index.html

2)pronájem kanceláře, dílny, ateriéru a učebny

Místnosti o celkové výměře 269 m2 (jednotlivé neprůchozí místnosti od 26 m2 ) jsou vybaveny domácím tel. s otvíráním vstupních dveří. V ceně nájmu je zdarma reklamní plocha na domě dobře viditelná z tramvají. Prostory jsou vhodné např. pro kancelář ( bezpečnostní služba agentura , dispečink taxi taxislužby, autoškola, internetové obchody, fotoatelier, architektonický ateliér, studio, učebna atd. ) nebo dílnu s lehkou výrobou ( šicí dílna, kožedělná výroba, opravna oděvů obuvi, atd. ). Přístup do objektu noostop. Jednotlivé neprůchozí místnosti již od 26 m2 a již od 2808 kč/měs + inkaso.

Adresa: AKompas, Brno, Štefánikova 51 / vchod ze Šumavské /, po- pá: 9-12, 14- 17. Z Hlavního vlak. nádraží pojedete tram.č.1 směr Řečkovice na 6. zastávku (Šumavská) a vrátíte se 50m zpět k nádraží.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Jihomoravský kraj
Cena: 2 808 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: