Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyByty 2+1 a kkBYTY 2+kk , 33,84 m2 Žarošice- výstavba - Jihomoravský kraj

BYTY 2+kk , 33,84 m2 Žarošice- výstavba

[28.08.2021]Celkem zobrazeno: 496x




Nabízíme možnost bytu v Žarošicích z projektu výstavby. Nový byt se širokými balkony přes celý byt s výhledem do zeleně. Ale z teprve z budoucí výstavby. Za 670.000,- Kč vkladu a pak měsíční splátky. Nízkonákladové družstvo pro obce v okolí na koupi bytů a i pro koncové klienty.
Byt 2+kk bude na klíč. Cena je kompletní i s DPH a s provizí
Ale je tu možnost, že by se platilo jen 30% ceny nového bytu a to 670.000,- Kč a zbytek cen bytu že by se splácel na 30 leté splátky.

Střecha bude řádně zateplená. Panely FTV a také tepelné kolektory, stahující teplo vodu do zásobníků pod bytem a čerpající teplou vodu do hadic podlahového vytápění.

A k tomu elektrické podlahové topení napájené z baterií, které budou dobíjeny zase panely FTV a solárními panely v chodníku. Obdélníkový, rovinatý pozemek se nachází v obci Žarosice.

Placení bytu: nejprve by se tedy platilo: 30% ceny bytu. Pak si nízkonákladové bytové stavební účelové družstvo na 1 rok stavební úvěr od banky. A po kolaudaci si buď klient, člen družstva, převede a sebe byt do svého osobního vlastnictví a 70% ceny bytu doplatí (možno si vzít hypoteční úvěr a na bytovou jednotku už vložit zástavní právo), nebo když to bude obec, tak ta doplatí z penz od státu, a nebo člen družstva zůstane ve středisku na anuitní splátky, a budete svému družstvu platit anuitu.

Při ceně za celou nemovitost, která by činila 2,234.000,- Kč by se tedy zatím na začátku skládalo 670.000,- Kč. A na ty se dá sehnat ještě půjčka nebo úvěr. Umíme pomoci za součinnosti našich finančních poradkyň. Peníze, 30% kupní ceny skládáte k notáři nebo do advokátní úschovy. A může se stát, že za ně obdržíte do zástavy nemovitostní dluhopisy, které pak vrátíte, až Vám budou připsány členské vklady v novém bytovém vašem stavebním družstvu. Je možnost si finance půjčit na poště nebo čerpat od stavebních spořitelen.
Forma nákupu bytu:
Přes nově založené účelové Stavební bytové družstvo na účelovou akci, na výstavbu bytu.

Další informace a postup:
Máme data ke stažení. Tam najdete přihlášku do přípravného družstva za 1,- Kč.
Máme VIRTUAL OFFICE, tam najdete sekci Obchodní, Technické, Výroba, Administrativa a Vývoj a můžete si všechny informace pohodlně sami předem předčíst.
Mám tam Zvuky pro klienty, videa i další informace.
Na osobní schůzce s finanční poradkyní proberete předběžné propočty úvěrů a splátek a dozvíte se další informace, data pro klienta na flash-disku. I s knihou Chytrý táta, jako bonusem zdarma v pdf.
Také máme Dotazník 16 otázek pro rodiny, ten Vám pošleme na email. Můžete vyplnit a můžete se podívat na naše další produkty.

V případě zájmu o více informací zašlete prosím odpověď na uvedený email a ještě nám zašlete informační kontaktní SMS na uvedené tel. číslo ve tvaru:

Dobry den, prave jsem Vam odeslal kontaktni email ohledne zajmu o informace k možnosti pořízení bytu 2+kk v Žarošicích z vaší plánované výstavby bytu. Prosím o zaslání dat ke stažení a VIRTUAL OFFICE pro informace. Děkuji, podpis


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Jihomoravský kraj
Cena: 2 234 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: