Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104105 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyPozemky na prodejNabídka pozemku, projektu a výstavby RD 5+1 - Liberecký kraj

Nabídka pozemku, projektu a výstavby RD 5+1

[11.10.2019]Celkem zobrazeno: 701x




Cena za 1m2: 35.017 Kč/m2. Výše anuitní splátky: 23.073,- Kč/ měs. Potřebný plat 1-2 žadatelů: 34.600,- Kč/měs. Možné příjmy z malé spolupráce: 15.000,- Kč měs.

Nabídli bychom pozemek s projektem a výstavbou rodinného domu se 2 koupelnami, 5+1. Se zastavěnou plochou 130 m2 a s užitnou plochou 188 m2. Rodinný dům je vhodný pro užívání 4 osobami. Velké místnosti zaručují dostatečně komfortní bydlení všem obyvatelům domu. Stejně jako všechny ostatní přízemní varianty je i tato vhodná pro obývání staršími osobami nebo osobami tělesně postiženými. Po dohodě je možné zřízení plně bezbariérového přístupu.

V ceně domu není zahrnut pozemek, terénní úpravy pozemku, projektová dokumentace sjezdů na pozemek a jejich realizace, ploty, pilíře plotů, zámkové dlažby, zpevněné plochy, kuchyňské linky, svítidla, pergoly a ostatní přístřešky a přípojky ZTV ("kaplička" a sítě k domu).

Jsou dvě varianty, buď zakoupení pozemku, projektu a výstavba, na smlouvu o dílo. Nebo společná výstavba přes účelové družstvo a převod rodinného domu po výstavbě hrubé stavby do osobního vlastnictví. Třetí možností je nechat si rodinný dům v bytovém družstvu po dobu splácení anuity, cca25 let a splácet tak byt v navýšením nájmu. Všechny tři varianty jsou možné.

Záleží na výši měsíčních příjmů. Nájem cca 12.000,- Kč a poplatky za energie. Bydlení v klidné lokalitě a pěkným výhledem.
K rodinnému domu je ještě možná malá realitní spolupráce a z ní malé měsíční příjmy na snížení splátek nájmu nebo hypotečního úvěru. Na rodinný dům je tedy možno složit jen 30% ceny bytu (za pomocí úvěrů ze stavebního spoření) a zbytek ceny bytu by se splácel anuitou cca 25 let. K rodinnému domu jsou zajímavé finanční bonusy z malé realitní spolupráce, zajišťované propůjčovanou asistentkou.
Rodinný dům může být zděný, tepelně velmi dobře izolovaný, nebo dřevostavba. Počítá se s tepelnými kolektory a FTV panely. Podlahové vytápění je zahrnuto ve standardu. Plovoucí podlahy.

Když budete mít zájem, pošleme Vám odkaz na webovou stránku nabídky rodinného domu, na které jsou ovšem otázky. A na ty otázky bychom požádali odpovědět. A když nám na ně odpovíte, tak Vám zašleme odkaz na další informace na sdílený google disk, ke stažení a nebo můžete přijet do naší kanceláře Konzultační společnosti, s.r.o. v Berouně, na adrese V Plzeňské bráně 1. To, jestli budete chtít dojet s flash diskem do naší kanceláře v Berouně, nebo budete chtít informace zaslat pohodlně přes sdílený google disk emailem , to si budete moci vybrat.

Cena domu: 4 700 000 Kč
Cena projektu: 150 000 Kč
Cena pozemku: 1 733 243 Kč
Cena celkem: 6 584 000 Kč
Cena za 1m2: 35.017 Kč/ za 1 m2


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Liberecký kraj
Cena: 6 584 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: