Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyByty 3+1 a kkProdej bytu - Praha 9

Prodej bytu

[12.01.2013]Celkem zobrazeno: 650x






Nabízíme hezký moderně upravený byt 82 m2 v OV, 3+kk s balkónem v osobním vlastnictví v 1. patře ze 2 cihlového domu se šesti bytovými jednotkami v Přišimasech, v oblíbené lokalitě nedaleko Prahy 3 km od Úval a 6 km od Újezdu nad Lesy.
Objekt je po zdařilé rekonstrukci s příslušenstvím 2x sklep + zahrádka OV. K bytu patří cihlová stavba sloužící jako garáž 58m2, dále součástí jsou 2 místnosti, terasa a podkroví, tento objekt možné využít i k podnikání, rekreaci a odpočinku – přilehlá oplocená zahrádka u domku.
Tento byt nabízí ideální podmínky pro ty z Vás, kteří hledají bydlení v lokalitě, která poskytuje prostor pro odpočinek a současně zajistí v blízkém městě Úvaly nebo Újezdě nad lesy fungující občanskou vybavenost na vysoké úrovni. Bydlení uprostřed přírody zaručující klid a pohodu, ideální dostupnost do centra Prahy za pracovním uplatněním či zábavou. Dopravní dostupnost: MHD bus č. 250 ( metro Černý most ) 10 minut , č. 109 ( metro Palmovka ), č. 251 ( nádraží Úvaly ) cca 5 minut.
Občanská vybavenost - restaurace, zdravotní zařízení pro děti i dospělé, kadeřník či kosmetika. ZŠ a MŠ vzdáleny 1 zastávku autobusem. Ke sportovnímu či relaxačnímu vyžití skvěle poslouží například blízký Klánovický les, přírodní park Klánovice - Čihadla, přírodní rezervace Klánovice – Cyrilov či Koupaliště Klánovice a přírodní památka Klepec.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Praha 9
Cena: 2 500 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: