Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104092 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyRodinné domy na prodejProdej luxusního rodinného domu - Děčín

Prodej luxusního rodinného domu

[24.09.2015]Celkem zobrazeno: 624x




Pro insolvenčního správce hledáme vhodné zájemce ke koupi luxusního rodinného domu, který je postaven v alpském stylu ve Varnsdorfu - Studánce. U nemovitosti se nachází velmi pěkná, udržovaná zahrada. Nemovitost je vystavěna dle nejmodernějších technologií jako pasivní stavba. Objekt má vlastní ČOV, studnu, vytápění s rekuperací tepla apod. Interiéry nemovitosti jsou designově velmi pěkně zpracovány (zakázková kuchyň se značkovými spotřebiči DE DIETRICH, schodiště podpírající skleněný světelný sloup apod.). V přízemí nemovitosti se nachází vstupní předsíň s vestavěnou skříní, 2x koupelna, WC, technická místnost, vstupní hala se schodištěm a obývací pokoj s kuchyní. V obývacím pokoji je vestavěný krb. V patře nemovitosti se dále nachází prostorná galerie s vestavěnými skříněmi a vstupy do dalších místností. Celkem v 1. NP nalezneme dvě ložnice, každou s vlastní koupelnou a pracovnu. Nemovitost je opatřena centrálním vysavačem, rozvody PC sítě apod. U domu je dlážděné parkovací stání a garáž.
Jedná se o prodej z insolvenčního řízení. Zpeněžením zanikají veškerá zástavní práva a nařízené exekuce. Více informací na dotaz.
K této nemovitosti není ke dni zveřejnění zpracován energetický štítek, proto je tato inzerována v energetické třídě "G". Web: http://www.pps-reality.cz


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Děčín
Cena: 5 000 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: