Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104000 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyRodinné domy na prodejProdej novostavby rodinného domu 5+kk v Chlumci n - Královéhradecký kraj

Prodej novostavby rodinného domu 5+kk v Chlumci n

[07.05.2012]Celkem zobrazeno: 774x





Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v Chlumci nad Cidlinou o dispozici 5+kk, výměra 90 m2, dvě koupelny, na vlastním pozemku o výměře 600 m2. Dům je v provedení dřevostavby, Two by Four, tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu. Vytápění ústřední elektrokotlem, voda městská, kanalizace.

Chlumec nad Cidlinou je město s kompletní infrastrukturou, ve městě škola, školky, zdravotnická zařízení, obchody, kompletní služby. Pozemek s domem se nachází na výpadovce k přivaděči na dálnici D11 Praha - Hradec Králové cca 2.km a je velice klidné lokalitě v blízkosti lesa. Dispozice domu: vchod, vlevo koupelna 1 se sprchovým koutem a toaletou, rovně pokoj, vpravo obyvací pokoj s kuchyňským koutem. 2NP, tři samostatné pokoje a koupelna s vanou a WC. U domu kryté garážové stání, pozemek okrasné křoviny, tráva, zámková dlažba a jehličnaté stromy. Cena domu je uvedena na dokončení( bez plovoucí podlahy, sanity, dlažby, obkladů a obložkových dveří)aby si zájemce mohl dům vybavit dle svého uvážení. Termín dokončení a předání ve druhé polovině roku 2012. Rezervace domu možná ihned. Velice pěkné a klidné bydlení. Doporučujeme!


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Královéhradecký kraj
Cena: 2 950 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: