Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104154 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyRodinné domy na prodejRodinný dům LIPOVKA 5+kk , 106 m2, 1 580 000,- Kč - Všechny lokality

Rodinný dům LIPOVKA 5+kk , 106 m2, 1 580 000,- Kč

[06.12.2011]Celkem zobrazeno: 779x




Nabízíme výstavbu rodinného domu Lipovka, který je jedním z dalších domů z vlastní projekční kanceláře o užitné ploše 106 m2 a dispozici 5+kk pouze za 1 580 000,-Kč. Velice dobré dispoziční řešení domu, které uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. Oddělení denní a noční části, variabilita dispozic. V ceně tohoto domu je i balkon. Tento dům se vedle řady Retail House, Alp a Magic, stal nejprodávanějším domem z naší nabídky.

Jedná se nízkoenergetický rodinný dům (dřevostavbu) na klíč, na Vašem pozemku a nebo pozemku, který Vám rádi pomůžeme zajistit . Všechny naše montované rodinné domy na klíč Retail House jsou domy nové generace a vyznačují se vynikajícími tepelnými vlastnostmi, stabilní samonosnou konstrukcí (SIP), která je profilově předimenzována a splňuje s velkou mírou statické a technické předpoklady pro moderní bydlení.
Zvukové vlastnosti našich staveb ve spojení s plastovými okny s izolačním sklem zaručují výborné zvukové vlastnosti domu. Střešní plášť, který je uzavřen střešní krytinou a současně s okapním systémem, tvoří stabilní střechu domu. Naše Retail House rodinné domy na klíč jsou vysoce adaptabilní a mohou se typově odlišovat v závislosti na požadavku zákazníka. Je možné i připravit individuální projekt na základě dodaných informací. První kalkulace se změnou návrhu pro klienty jsou zdarma. V případě požadavku klienta na vyřízení stavebního povolení nebo ohlášení stavby může naše firma toto povolení za Vás vyřídit a připravit. Součástí celé stavby domu na klíč je projektová dokumentace na typový nebo atypický rodinný dům.
Rychlá výstavba montovaného rodinného domu na klíč (v závislosti na velikosti RD od 4 měsíců).
Uvedené ceny našich Retail House domů na klíč jsou včetně DPH a základové desky a začínají od
1 000 000 mil. Kč v provedení standard na klíč.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 1 580 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


NáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: