Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 103996 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyRodinné domy na prodejRodinný dům Ústí n/L. - Ústí nad Labem

Rodinný dům Ústí n/L.

[04.02.2016]Celkem zobrazeno: 863x




Nabízíme k prodeji rodinný dům po částečné rekonstrukci, dispozičně řešen jako 4+1 s garáží a dalšími místnostmi využitelnými jako další obytné či technické místnosti. V rámci rekonstrukce byla realizována fasáda, střecha s podhledy, části interiérů, plastová okna, kuchyň, systém vytápění a ohřevu vody, rozvody médií. Nebyla dokončena rekonstrukce koupelny. Vytápění je zajištěno ústředně plynovým kotlem a závěsnými radiátory, ohřev vody bojlerem. K domu náleží svažitý pozemek, který je využitý jako terasa. V domě je rozměrná garáž s rolovacími vraty.

Jedná se o prodej nařízený bankou v rámci insolvenčního řízení. Prodejem ze zákona zanikají veškeré závady na nemovitosti, včetně zástavních práv či exekucí. Velmi dobře situovaná nemovitost v dosahu centra, přitom v klidné zóně - doporučujeme prohlídku. S financováním nemovitosti Vám pomůžeme vlastním partnerem.
U této nemovitosti není ke dni zveřejnění inzerce zpracován energetický štítek a tato je uvedena ve třídě energetické náročnosti "G".


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Ústí nad Labem
Cena: 2 300 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: