Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyRodinné domy na prodejVýjimečný RD 6+2 s velkým pozemkem po rekonstrukci - Nový Jíčín

Výjimečný RD 6+2 s velkým pozemkem po rekonstrukci

[11.01.2013]Celkem zobrazeno: 599x




V obci Bartošovice u Nového Jičína prodáme rodinný dům s pozemkem 7.404m2 z nichž zastavěná plocha včetně nádvoří činí 1.888 m2. Dům prošel v roce 2006 kompletní rekonstrukcí, kdy byla kompletně opravena i hospodářská část na kozí farmu s kapacitou ustájení cca 50ks koz. V hospodářské části se nacházejí nové ustájovací prostory, vykachličkovaná místnost pro sklad dojícího zařízení, vykachličkovaná místnost pro zpracování mléka a výrobu produktů. Tyto prostory lze samozřejmě přestavět k jakémukoli účelu.
V obydlené části se nachází dvě bytové jednotky s dvěmi koupelnami. Nová okna, dveře, rozvod vody, elektřiny atd... Dům má instalovaný nový kotel na tuhá paliva s ústředním topením, rovněž má instalován plynový kotel. Lze přepínat dle potřeby.
Součástí pozemku je pěkná zahrada, která zásadně odděluje dům od okolních staveb. Na pozemku je také zánovní dřevostavba sloužící jako garáž, druhá dřevostavba sloužící pro jiné účely ( sklad součástí je výběh, kotec pro psa.
RK nevolat ! Více info podáme na tel. případně při prohlídce
Tel. 605713222, nebo 777326476


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Nový Jíčín
Cena: 4 000 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: