Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104000 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaPC bazar, repasované počítačeNotebookyMobilní internet neomezený - Všechny lokality

Mobilní internet neomezený

[29.04.2012]Celkem zobrazeno: 1943x




Vážené dámy a pánové, nabízím převod účastnické smlouvy na dobu určitou s tarifem „O2 Mobilní Internet Neomezený“, který Vám umožní plnohodnotné využívání mobilního internetu na Chytré síti s průměrnou rychlostí 2,2 Mb/s bez jakéhokoliv omezení přenesených dat (FUP), ať jste kdekoliv (kvalitní a spolehlivé pokrytí na 99 % území ČR), a to s 20% slevou.

Přehled cen a parametrů:
+ Standardní cena za měsíc: 1.000 Kč
+ Cena za měsíc se slevou: 800 Kč
+ Datové přenosy: GPRS, EDGE, CDMA, 3G/UMTS (HSDPA, HSUPA)
+ Přenosové rychlosti: EDGE až 384 kb/s, CDMA až 3,1 Mb/s, 3G až 14,4 Mb/s
+ Pokrytí: EDGE 98 % populace, CDMA 80 % populace, 3G 61 % populace
+ FUP (objem dat, který můžete přenést za jeden měsíc): neomezený
+ Smlouva na dobu určitou: do 19. prosince 2013
+ USB modem Huawei E1750: 1 Kč
+ Převod telekomunikačních služeb: zdarma

Porovnání s konkurencí:
‒ T-Mobile nabízí „Internet na cesty“ s variantou Standard a FUP 3 GB na dobu neurčitou nebo s dotovaným zařízením za 499 Kč či variantou Premium s desetinásobným FUP za 999 Kč. Čím delší doba úvazku, tím nižší paušál. Internet na cesty na 12 měsíců stojí 479/959 Kč, na 24 měsíců 449/899 Kč a na 36 měsíců 399/849 Kč. Po překročení stanoveného objemu přenesených dat během jednoho zúčtovacího období je omezena rychlost stahování na 64 kb/s. Technologie 3G umožňuje rychlé mobilní datové přenosy a díky vylepšení HSPA+ je možné stahovat data teoretickou rychlostí max. 21,6 Mb/s, kterou technologie umožňuje v laboratorních podmínkách. V reálné situaci a za ideálních podmínek je možné dosáhnout nanejvýše kolem 70 až 80 % této rychlosti, tj. od 15,1 do 17,3 Mb/s. V prosinci T-Mobile oznámil, že data ve své 3G síti zrychlí až na 42 Mb/s (teoretické maximum). Nejrychlejší mobilní internet v ČR mohou pilotně zkoušet uživatelé ve Zlíně, Otrokovicích a Mladé Boleslavi. Mimo větší města je dostupná technologie datových přenosů EDGE o rychlosti až 236,8 kb/s.
‒ Vodafone nabízí „Připojení na stálo“ s FUP 3 GB standardně za 525 Kč, s 12měsíčním závazkem pak za 394 Kč/měsíc. Max. rychlost připojení stejně jako u T-Mobilu může být až 21 Mb/s. Reálná rychlost připojení je však ovlivněna řadou faktorů – typem modemu, pokrytím a momentální vytížeností sítě. Ke snížení rychlosti dojde při překročení FUP limitu. Po dosažení FUP se Vám výrazně omezí rychlost připojení, a to na pouhých 20 kb/s. I přes nedávnou snahu Vodafonu razantně omezit data a po překročení objemu připojení zastavit, můžete datové služby sice využívat stále, ale rychlost připojení nebude vhodná pro stahování sebemenšího objemu dat. GPRS/EDGE umožňují připojení rychlostí až 236,8 kb/s. Ve spolupráci se společností Mobilkom, která provozuje mobilní síť U:fon, poskytuje Vodafone internetové připojení i v síti CDMA.
‒ U:fon, který v březnu vstoupil do konkurzu, nabízí mobilní internet v technologii CDMA pokrývající 65 % populace ČR s běžnou rychlostí stahování 400 až 700 kb/s. Tarif mající 8 GB stojí 390 Kč, v akci „pecka paušál“ o sto korun méně. V případě neomezené varianty tarifu si zákazník připlatí 400 Kč měsíčně navíc. Obdobná cena, čtvrtinová rychlost a slabší pokrytí.

Mobilní internet ke svému fungování potřebuje signál, stejně jako mobilní telefon. Z toho plyne jedna zásadní věc: Pokud například na chatě máte s O2 signál na mobilním telefonu, tak se zde i s mobilním internetem připojíte. S Chytrou sítí máte možnost využívat internet kdekoliv a kdykoliv – je rychlá, má kvalitní pokrytí a nabízí výběr z mnoha technologií. Umožní vám vyřizovat e-maily, číst aktuální zpravodajství, komunikovat s přáteli na sociálních sítích nebo sledovat zábavná videa pro krácení dlouhé chvíle.

Tím, že Telefónica disponuje technologií mobilního připojení kromě novější 3G i starší CDMA, není zákazník bydlící v místech, kde není 3G dostupné, odkázán na pomalejší technologii EDGE, u níž konkurenční rychlost nepřesahuje 250 kb/s. O2 navíc pokrývá CDMA a EDGE většinu republiky, a je tak dostupné i pro zbývajících 33 % populace.

Je internet Váš život a nemůžete bez něj být? Tak neplaťte měsíčně za datově omezené internetové připojení, když můžete posílat a stahovat data naprosto neomezeně s plnou rychlostí po celý měsíc, aniž byste třeba po týdnu překročili FUP limit, a do konce měsíce tak surfovali rychlostí pouze 20, či v lepším případě 64 kb/s. Dopřejte si internet často a intenzivně! Připojte se kdekoli ke spolehlivému a rychlému internetu s dostupností na 99 % Česka.

Převod telekomunikačních služeb je zdarma a provádí se na prodejnách O2. Místo zvolené prodejny dohodou, preferuji Prahu a Č. Budějovice. Po převodu telekomunikačních služeb zůstane 20% sleva zachována!

AKCE: Při převodu telekomunikačních služeb do 30. 9. 2012 Vám garantuji úhradu jednoho měsíčního paušálu, a Vy tak budete moci surfovat kdekoliv a kdykoliv celý měsíc zcela zdarma.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 1 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: