Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104124 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaPráce, volná pracovní místaManagementProduktový manager heatflow - Všechny lokality

Produktový manager heatflow

[24.11.2015]Celkem zobrazeno: 867x




Společnost Heat Energy s.r.o. se dynamicky rozvíjí a hledá nové členy obchodního týmu. Hledáme schopné obchodně/technické managery topného systému heatflow. Heatflow je revoluční topný systém, vyznačující se úsporou energie a nejvyšším komfortem vytápění.
Každoročně zdvojnásobujeme objem zrealizovaných objektů, máme zpracované know-how prodeje, propagaci i realizaci. Disponujeme kvalitními referencemi, zázemím, silnými partnery a hlavně zcela revolučním produktem.
Nabízíme: nadstandartní provizní systém, dynamický kariérní růst, možnost tvorby vlastního týmu, mladý kolektiv, kompletní zázemí, nástupní plat, služební automobil a velkou příležitost.
Požadujeme: Spolehlivost, komunikační schopnost, obchodní talent, pracovitost, nasazení, týmovou práci, rychlou reakci, nadšení. Zkušenosti ze stavebnictví jsou výhodou.
Pracovní náplň: vyhledávání vlastních partnerů - projektantů, stavebních firem. Vyhledání vlastních koncových klientů. Kompletní servis přiděleným partnerům a koncovým poptávkám. Obchodní manager heatflow dokáže získat partnera i koncového klienta, společně s projekčním oddělením vypracovat nabídku a následně přesný projekt, dosledovat připravenost pro realizaci a předat zadání realizačnímu týmu.
Orientační provizní ohodnocení: RD 120m2, obrat 150 000, provize 14 000kč.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 30 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: