Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104105 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaPráce, volná pracovní místaŘemeslné práceSpolupráce - Litoměřice

Spolupráce

[26.04.2012]Celkem zobrazeno: 954x




Nabízíme práci všem firmám a drobným živnostníkům včetně administrativního zajištění stavebních prací a to odborným servisem dle zákona 137/2006 Sb.
Šesták Milan IČ 867 07 621

Sháníte stavební zakázky?,poptávky na realizaci po celý rok i přes zimu??? , Jsme tu pro Vás. Zajistíme Vám dlouhodobou stavební a obchodní spolupráci včetně několika pracovních příležitostí ve všech oborech a to v ČR i na Slovensku . Nabízíme vzájemnou spolupráci..Aktuální nabídky práce.. Máme pro Vás širokou nabídku stavebních zakázek , pracovní pozice pro všechny firmy a osoby na ŽL .Jaké zakázky umíme Vám zprostředkovat? Zprostředkování zakázek: Renovace bytových a nebytových prostor * Pokrývačské a klempířské práce * Výstavba rodinných domů na klíč * Renovace koupelen a kuchyní, vyzdívání příček * Realizace nové omítky a oprava všech druhů omítek * Štukování, veškeré štukatérské práce a tmelení * Výkopové práce * Malování objektů,bytů * Elektrikářské práce včetně rozvodu * Oprava a výstavba obkladů a dlažeb - vnitřních i venkovních * Osazování oken a dveří * Betonování podlah a ostatní betonáže, úpravy terénů * Opravy a vyzdívání komínů * Realizace celé hrubé stavby, stavba základové desky * Zateplovací a izolační systémy, ošetření zdí proti plísním * Renovace fasád * Sádrokarton půdní vestavby,novostavby RD a vestavby,rekonstrukce domů a bytů,rekonstrukce koupelen a bytových jader,topení,voda , plyn ,obkladačské práce,sádrokartonářské práce,elektromontážní práce,zámečnické práce,zemní a výkopové práce,dodej a montáž plast.a dřevěných oken a dveří,ostatní stavební práce,pokládky zámkové dlažby,výstavba plotů,zateplovací práce,zakázková výroba nábytku,plovoucí podlahy, demolice a bourací práce a td.......!!!!!!!
Kontaktní osoba Milan Šesták Tel. 606348017,736432571, e mail:SestakMilanDj.Sesty@email.cz .více o nás na www.zprostredkovaniobchodu.sluzby.cz a nebo www.zprostredkovaniobchodu.netstranky.cz

Výhody naší služby:
Vše za Vás vyřídíme od A až do Z do (uzavření SoD)
Nabízíme dlouhodobou spolupráci.
Práce pro všechny firmy a drobné živnostníky
Dodáme Vám měsíčně více jak 300.zakázek k realizaci
Pomůžeme Vám zajistit finance před započetím zakázky a spoustu jiných služeb ,které pro Vás jsme schopni zajistit.
Nastavením individuálních vyhledávacích profilů získáte nabídky šité přímo na míru.
Každý den pro Vás monitorujeme stavební zakázky z více než 450 zdrojů, čímž šetříme Váš čas i peníze.


NAŠE PRÁCE JE PLACENÁ !!!
NAŠE FIRMA NEZAMĚSTNÁVÁ LIDI !!!
NAŠE FIRMA VÁM DODÁVÁ STAVEBNÍ PRÁCE VE VAŠICH DANÝCH PROFESÍCH



E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Litoměřice
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: