Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 103994 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaPráce, volná pracovní místaOstatní volná práceStiforp - spolehlivý, výborný program! - Všechny lokality

Stiforp - spolehlivý, výborný program!

[26.03.2013]Celkem zobrazeno: 709x




PŘEDBĚŽNÁ REGISTRACE
Během 10 dní si můžete svůj účet ve verzi zdarma, tzv. PRE-ENROLL prohlédnout a zvážit zda-li se jedná o příležitost pro Vás. Získáte možnost nahlédnout do virtuální kanceláře a před registrací si rezervujete své místo v provozním řetězci.
Vy se zatím můžete na vše podívat, zjistit více informací, zeptat se na vše, co Vás zajímá. Pokud se rozhodnete, že nevyužijete této šance, pak bude Vaše pozice po 10 dnech zrušena a Vaše místo se uvolní pro jiného partnera.

Je to jednoduché. Stačí se zaregistrovat zdarma a dále postupovat podle informací napsaných níže pod nadpisem Registrace. Před registrace slouží k tomu, abyste se mohli v tomto systému lépe zorientovat a také sledovat, jak rychle se registrují další lidé na celém světě pod Vás. 10 dní si můžete vyzkoušet zdarma tento program. Do 10 dní od nezávazné registrace zdarma si můžete aktivovat členství ve Stiforp koupí produktu. Pokud se rozhodnete, že chcete využívat produktů a služeb Stiforp a zároveň na této příležitosti vydělávat, pak si aktivujete jednu s verzí partnerského členství, měsíční či roční a zaplatíte vstupní poplatek + první měsíční, nebo první roční poplatek za používání služeb. Platby jsou prováděny platební bankovní kartou je jedno zda-li měsíční nebo roční. Upozorňujeme, že kartu musíte mít nastavenou pro placení na internetu. Což většina karet od Visa až po Maestro má automaticky nastaveno bankou, ale jsou ještě takové, kde limit a možnost platit na internetu není. V takovém případě musíte zavolat nebo se stavit do Vaší banky a nastavit si platby na internetu, což většinou nestojí nic, nebo jen symbolicky poplatek.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: Zdarma

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: