Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104106 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaPráce, volná pracovní místaBrigádyVáš čas,který lze zpeněžit - Jihomoravský kraj

Váš čas,který lze zpeněžit

[02.10.2016]Celkem zobrazeno: 539x




Hledáte práci na doma, kterou nedělá každý druhý a proto se můžete dobře uplatnit a vydělat zajímavé peníze? Práce je vhodná pro každého, maminky na mateřské, studenty...Anglická firma Betterware hledá nové spolupracovníky. Je možné se také stát pouze slevovým zákazníkem a kupovat pro sebe se slevou? V sortimentu mají věci denní spotřeby (prací gely, výrobky pro úklid, domácí drogérii), kosmetiku, doplňky a vychytávky do kuchyně a celé domácnosti, dekorace, kávu, atd. Vše kvalitní, ekologické a netestované na zvířatech. Mají toho opravdu hodně, takže si určitě vybere každý.Navíc nakupujete se slevou. Katalog zašlu na požádání v elektronické podobě.Nakupujete jen kdy chcete, co chcete a kolik chcete.
Pokud nejste prodejní typ, nevadí ,prodávat nemusíte - můžete vydělávat jen na provizích z vlastního týmu. Stačí Vám k tomu PC a internet - nic víc nepotřebujete.Jen ochotu pracovat učit se novým věcem,vytrvalost.
Neváhejte a přivydělejte si a do budoucna si utvořte i stálý příjem, ráda Vám poradím, jak dostat z této práce maximum a jak si ulehčit práci.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Jihomoravský kraj
Cena: Nerozhoduje

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: