Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 103996 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaSlužbyCestovní službyChalupa - Velikonoce,Květnové svátky,Léto - Všechny lokality

Chalupa - Velikonoce,Květnové svátky,Léto

[14.03.2012]Celkem zobrazeno: 1011x




Nabízíme dovolenou pro rodiny s dětmi na naší horské chalupě pro 14 osob. Nabízíme týdenní pobyty, víkendy. Přijeďte si to k nám užít se svými dětmi a prožijte nezapomenutelné zážitky. Více o nás na www.ukozesniku.cz SUD PIVA jako premie!!!

Nabízíme celoroční ubytování v Sedloňově v Orlických horách v našich dvou objektech.
Chalupa v Orlických horách slevy - zima
Ve stylové horské chalupě U Kožešníků, kterou pronajímáme celou cca pro 14 osob. K dispozici čtyři ložnice, velká vybavená kuchyň, 2x WC, 2x sprcha, velká společenská místnost s BTV, DVD, SAT,WIFI, radio. Vlastní parkováiště, dřevník – možnost uschovy kol. Druhý objekt Dům s apartmány U Kožešníků se nachází na vedlejším pozemku, vedle horské chalupy. Pronajímáme pět apartmánů, každý po čtyřech lůžkách, možnost i přistýlky. V každém apartmánu je kuchyňský kout s veškerým vybavením, WC, sprchový kout, BTV, mikrovlnka, lednice, rychovarná konvice. V přízemí domu je velká společenská místnost-SAT,BTV,WIFI,bar, chlazení na pivo,myčka nádobí, U domu parkoviště, kolárna.

LÉTO : U objektu velká zahradní trampolína, dřevěné prolézačky, houpačky, velká dětská skluzavka, zahradní bazén s pískovou filtrací, koš na basket, velké travnaté hřiště vhodné na míčové hry, minifotbal, ruské kuželky. Půjčujeme el. šipky, balony, pálky, malé nafukovací bazénky. Venkovní posezení, zahradní krb, velký přenosný gril na dřevěné uhlí.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: