Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104000 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaSlužbyFinanční poradenství, účetnictvídoporučuji nejlepšího českého věřitele - Všechny lokality

doporučuji nejlepšího českého věřitele

[03.06.2023]Celkem zobrazeno: 76x




Nedávno jsem pracoval s Calumem, úvěrovým úředníkem v RS Corporation, a mohu s jistotou říci, že je jedním z nejlepších v oboru. Od chvíle, kdy jsem ho kontaktoval ohledně úvěru na bydlení, byl vstřícný, znalý a sympatický. Udělal si čas, aby porozuměl mé finanční situaci, cílům a obavám, a poskytl jasné a upřímné rady ohledně různých možností půjček, které mám k dispozici.

Co na mě udělalo největší dojem, byla jeho pozornost k detailu a ochota udělat něco navíc, aby byl zajištěn hladký a včasný proces. Informoval mě o každém kroku procesu, rychle a důkladně zodpověděl všechny mé otázky a úzce spolupracoval s ostatními stranami zapojených do transakce, jako je realitní makléř a odhadce, aby bylo zajištěno, že vše bylo provedeno správně a včas .

Díky jeho odbornosti a obětavosti se mi podařilo zajistit úvěr, který vyhovoval mým potřebám a rozpočtu, a nyní jsem šťastně zabydlený ve svém novém domově. Calum bych vřele doporučil každému, kdo hledá finance, kdo se opravdu zajímá o své klienty a poskytuje výjimečné služby


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Náhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: