Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104000 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaSlužbyOstatní službyVyhledám prameny, geopatogenní zóny-pozemky, byty - Všechny lokality

Vyhledám prameny, geopatogenní zóny-pozemky, byty

[03.02.2011]Celkem zobrazeno: 964x




Vyhledám geopatogenní zóny a doporučím optimální místo pro zdravý spánek,práci a odpočinek ve Vašich obydlích,jako prevenci vzniku velmi vážných onemocnění.
Nejsme zvířata, která vědí s jistotou, kam se posadit nebo lehnout. Naši předci prevenci znali, prostě jednou za čas přemístili nábytek.Zkušenosti po generace předávané byly pro ně nespochybnitelné a svaté!
Znát geopatogenní zóny ve svých obydlích je velmi moudré a efektivní. Nábytek se po proměření v případě potřeby posune jen 1x a ještě se ušetří na drahých a diskutabilních "odrušovačích".
Pomohu s uzdravením, uvedu do základů duchovní léčby, předvedu účinnost a sílu léčby léčivou energií kontaktem.

Zmapuji vodní zdroje v okolí domků,zahradách,stavebních parcelách.Vyberu opt. místo pro zhotovení vlastní studny nebo vrtu, stanovím hloubku, vydatnost a kvalitu pramenů.
Odmítněte vlastním zdrojem vody plasty, dejte přednost svému zdraví, ochraně přírody a zdravému selskému rozumu. Voda má paměť, byla tu 3.5 miliardy let před námi a bude tu i po nás. Užívejme ji tedy jako dar, jinak si zítra zaplatíme i za vzduch, co vydýcháme! Vlastní studna je z kategorie nejlepších a nejhodnotnějších investic do budoucna s návratností do 10 let.
Telestézická prospekce / zmapování pramenů / stavební parcely před výstavbou RD by měla být povinností investorů! Zaplavené suterény zcela nových domů v některých satelitních zástavbách u velkých měst a neskutečné škody na majetku a psychice investorů nechť jsou mementem a jasným varováním!

Vyhledám a zmapuji zapomenuté ing. sítě, ztracené cenné kovové předměty /náušnice, prsteny, klíče ,mobily, zakopané cennosti apod. / s pomocí detektorů Fisher 75 LTD a hloubkovým Gemini-3.

Více na www.levak.eu včetně prezentace mojí práce doma i v zahraničí a mnoho dalších zajímavostí.Cena dohodou dle rozsahu prací, při objednávce ve skupině / sousedi v okruhu do 30 km / výrazná sleva!


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: