Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104105 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaSlužbyZdraví a krásaVýrobky, které pomáhají (celá ČR) - Všechny lokality

Výrobky, které pomáhají (celá ČR)

[12.08.2015]Celkem zobrazeno: 774x




Zdraví není samozřejmostí. O zdraví je třeba pečovat. Účinná péče o vlastní zdraví znamená věnovat mu pozornost dříve, než nastanou zdravotní problémy. Vždyť žijeme v době, ve které platí, že: pokud se nepostaráte o Vaše zdraví sami, pak to za Vás nikdo neudělá. OKG má řešení, které Vám pomáhá každý den upevňovat Vaše zdraví vzácnými a unikátními výrobky z čisté přírody přirozeným působením na Váš organismus.

REGISTRUJTE SE k OKG a za pouhých 150 Kč získejte výraznou slevu na výrobky (rozdíl maloobchodní ceny a velkoobchodní ceny bez DPH je 40-50%!!!).

Pozorujte svůj vlastní organismus, protože ve zdravém těle zdravý duch a zdravý člověk má tisíce přání, nemocný jen jedno – být zdravý!

Neznám lepší investici než do zdraví. Zájemci pište, rád PORADÍM s výběrem!

MOJE ZKUŠENOST: Výrobky OKG UŽÍVÁM preventivně od podzimu 2012 a mám je VYZKOUŠENÉ VŠECHNY.

Roky 2009 - 2011 pro mě byly po zdravotní stránce na můj vkus nezvykle náročné, spojené s nepříjemnými vyšetřeními a běháním po doktorech. Streptokok, zánět jícnu a kožní absces (furunkl a karbunkl obličeje) „pěstovaný“ X let až do krajnosti.

Na podzim 2012 a na jaře 2013 se o mě několikrát pokoušela chřipka, ale díky výrobkům jsem se udržel po celou dobu práce schopným (na rozdíl od většiny mých kolegyň a kolegů), a to jsem pracoval neustále venku, v zimě i třeba v -10°C v chumelenici. Od jara 2013 už dokonce ani náznak nějaké chřipky apod. Děkuji, děkuji, děkuji, že jsem poznal výrobky OKG!

Ing. Tomáš Mervart, nezávislý partner OKG (03-009631).


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 150 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: