Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaSport bazar, sportovní potřebyFitness, joggingPRECOR EFX 546 II - CROSOVÝ TRENAŽER - Všechny lokality

PRECOR EFX 546 II - CROSOVÝ TRENAŽER

[16.05.2014]Celkem zobrazeno: 818x




PRECOR EFX 546 II - KROSOVÝ TRENAŽER S NÁKLOPNOU RAMPOU.

Technologie CrossRamp: S 20 různých nastavení (10 - 40) , je to snadné pro uživatele snadno zacílit různé svalové skupiny s rychlým klepnutí na tlačítko.

20 Odolnost Nastavení: Ty usnadňují uživatelům přizpůsobit intenzitu svého tréninku; pokročilé vířivými proudy konstrukce brzda zajišťuje konzistentní kalibraci odporu mezi úrovněmi.

CrossRamp: Indikátor je jedinečný, osvětlený displej funkce na konzole, která ukazuje uživatelům svalů terčem během eliptický Fitness Crosstraining.

Inteligentní Hodnotit: je barevný indikátor, který ukazuje, kdy tepová frekvence uživatele je nahoře, dole, nebo v ideálním spalování pro uživatele nebo kardiovaskulárních tréninkových zón . Chcete-li aktivovat CHYTROU CENU, musí být Precor srdeční frekvence hrudní pás používán (instalace možnost srdečního tepu sady požadované).

Nízké nároky na údržbu: díky vysoce účinnému systému pohonu a kvalitními komponenty, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost.

Rozměry: 78 " W : 30 " H : 61,5 ".
CrossRamp: 13 - 40 ° ( nastavitelné ).
Stride Délka: 18 ".
Rámečky: lakovaná ocel.
Hmotnost: 320 liber.
Tepové frekvence: ano.
Programy: 8.
Nastavitelný sklon.
Servis obsahuje kompletní malý servis a kompletní odzkoušení technikem v servisním centru. Kontrola opotřebených dílů (ložiska, deska, uhlíky, elektronika, doplnění mazacího vosku atd...) Mazání, čištění, utáhnutí.

Servis neobsahuje (možno za příplatek): výměna gumového běhounu - kurta, výměna motoru, výměna řídící jednotky, změna barvy, výměna tlačítek, atd...

Záruka je na 3 měsíc na provoz a celková na 12 měsíců - nevztahuje se na části podléhající opotřebení (motor, uhlíky, ložiska, kurta - běhoun, deska pod pásem, madla a snímače, promačkání tlačítek atd....)
Nicméně jsou to stroje PROFESIONÁLNÍ takže vydrží opravdu hodně, to mužeme garantovat.

731 624 910 poradíme.

V pozdních 90. let, Precor představila nejvýznamnější kardio zařízení průlom v letech - EFX 546 Elliptical Fitness Crosstrainer .

Precor nadále zdokonalit své patentované technologie EFX. EFX exkluzivní, nastavitelný sklon CrossRamp nabízí svým členům bezkonkurenční efektivitu crosstraining. Nastavení CrossRamp nabízí no-dopadu kráčet cestou, která napodobuje běh na lyžích, chůzi, běh a lezení.

Přesné, patentovaný geometrie vpřed nebo vzad krok, když v kombinaci s jedinečným CrossRamp, staví EFX ve své třídě. Vlastnosti výrobku + Patentovaný eliptický pohyb na hladké kroky možnosti + Quick Start pro ruční kurz + Zero dopadu eliptické krokem + konstrukce EFX rampa umožňuje dopředu i dozadu pohyb + Novější generace eliptické by Precor specifikace produktu.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 23 750 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: