Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104123 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaSport bazar, sportovní potřebyFitness, joggingServis,prodej-Vacuwell,Vacushape,Bodyspace,Vacufit - Všechny lokality

Servis,prodej-Vacuwell,Vacushape,Bodyspace,Vacufit

[02.05.2011]Celkem zobrazeno: 1832x




Nabízíme rychlý servis všech typů podtlakových cvičících strojů značek Vacu Well, Vacu Line, Vacu Power, Vacu Fit, Body Space a dalších. Potřebujete pravidelné kontrolní prohlídky ? Jsme tu právě pro Vás - zajišťujeme pravidelné prohlídky Vašich strojů za rozumnou cenu. Například kompletní servisní prohlídka včetně seřízení stroje a vyčištění motoru za pouhých 999,-

Nabízíme také možnost kompletní repase Vašich strojů tak, aby byly zase jako nové a připravené na další sezónu! Nemusíte investovat statisíce do pořízení nového stroje, stačí kvalitní a pravidelný servis, který Vám ušetří starosti i peníze!

Dále nabízíme prodej těchto strojů za velice přívětivé ceny včetně záruky. Vacuové stroje řady Vacu Well se pohybují již od 80 000,- tyto stroje jsou kompletně odzkoušené a je na ně zaručena záruka!

V případě zájmu jsme schopni zajistit i opravy běžeckých trenažéru, běžících pásů a dalších elektronických fitness a wellness zařízení.

Veškeré opravy se snažíme zajistit do 48 hodin a to jak v České republice, tak na Slovensku! Využijte našich služeb a uvidíte sami, že Vaši zákazníci budou spokojeni s kvalitními stroji a vy budete mít dobrý pocit, že vše funguje tak, jak má.

ePropagace s.r.o.
divize
www.VacuServis.cz


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: