Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104210 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaInzerce zvířat, zverimexPsi, štěňataVelký švýcarský salašnický pes - štěňátka s PP - Olomoucký kraj

Velký švýcarský salašnický pes - štěňátka s PP

[09.09.2016]Celkem zobrazeno: 387x




Rozhodli jste se pro povahové vlastnosti, nekonfliktní povahu, výborný vztah k dětem, bezproblémový vztah k ostatním zvířatům nebo pro klidnou a rozvážnou povahu a hlídací schopnosti pořídit právě málopočetné plemeno Velkého švýcarského salašnického psa? Máte dům se zahradou a chybí vám takový kamarád?

Potom vám naše rodinná chovatelská stanice Bernských a Velkých švýcarských salašnických psů "z Podlesí Kosíře" může nabídnout čistokrevná štěňátka tohoto plemene s Průkazem původu, z velmi vyrovnaného vrhu a po zdravých a exteriérově krásných rodičích.

Štěňátka byla Klubem švýcarských salašnických psů hodnocena jako standardní a bez vad, s možností dalšího využití k výstavám a případně chovu, není ale podmínkou. Pro budoucí majitele má toto hodnocení spíše ten význam, že kupuje štěňátko exteriérem odpovídající danému plemeni.

Štěňátka jsou očkovaná, čipovaná, zkontrolovaná veterinářem a připravená odejít do nového domova. Každé štěňátko s sebou dostane výbavičku a bude z naší strany nahlášeno do Národního registru zvířat.

Otec: GrCh. ARÉS FROM NINAS FARM (Aldo Zorska Prima x Karya from Balihara ranch) - výstavně úspěšný představitel plemene, Grand champion Česka, Český šampion, Champion ČMKU, Národní a Krajský vítěz, hlavně ale pes s velmi přátelskou povahou, mohutnou kostrou, černou lesklou srstí, zdravými klouby a předpokladem pro předání krásného exteriéru.

x

Matka: APPLE SWISSTYLE (Barry Del Mongioie x Luisa Pali Lookout) - fenka vyššího vzrůstu, mohutné kostry, s černou lesklou srstí, zdravými klouby a velmi přátelskou povahou, na výstavách Výborná, v linii dlouhověkost.


Více informací o nás najdete také na našich webových stránkách www.bernskysalasnickypes.info


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Olomoucký kraj
Cena: 25 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: