Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104154 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaBazar nábytku, levný nábytekPostele, matraceJak zvolit rozměry u postele z masivu? - Brno

Jak zvolit rozměry u postele z masivu?

[25.05.2015]Celkem zobrazeno: 1204x




Jak vybírat postel z masivu co se týče rozměrů? Především jsou to individuální potřeby zákazníka - tělesná konstituce, fyzická kondice, věk, nebo je výběr podmíněn velikostí prostoru, který je na postel vyčleněn.
Kvalitní postele z masivu Marek Migo vyrábíme v různých šířkách: 90 cm, 120 cm, 140 cm a manželské postele z masivu: 160 cm, 180 cm, 200 cm, popřípadě - nevyhovuje li vám některý ze standardních rozměrů, lze na žádost zákazníka šířku postele přizpůsobit Vašim požadavkům.
Délku postele z masivu je nutné zvolit tak, aby bylo spaní příjemné, vždy si připočtěte k vaší výšce minimálně 20 cm, aby byl spánek co nejkomfortnější a nenaráželi jste během něj do krajů postele.
Důležitým parametrem je též výška postele - u většiny postelí z masivu Marek Migo si můžete výšku lehací plochy nastavit sami a to díky polohovacímu kování. (postel Meryl, postel Rosemary, postel Vendy, postel Denis, postel Dueta, postel Marco, postel Masimo, postel Aneta). http://postelezmasivu.com/?jak-zvolit-rozmery-u-postele-z-masivu-,68


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Brno
Cena: 4 300 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: