Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104148 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaElektro, elektronikaFotoaparátyEyelead SCK-1 - akce - Všechny lokality

Eyelead SCK-1 - akce

[16.08.2011]Celkem zobrazeno: 1427x




Obáváte se poškození digitálního čipu při čištění metodou tažení vlhčené stěrky? Hledáte opravdu bezpečný systém čištění? Nechcete chodit se smítky na čipu do servisu? Eyelead SCK-1 je v redakci ČSF ověřené řešení se skvělou účinností a zcela bezpečné! Kdekoliv, kdykoliv, a zvládne to každý! Designováno v Německu!

Speciální superadhezivní hmota upevněná na rukojeti je svou účinností naprosto unikátní. Stačí jemně přitisknout k čipu (hmota je měkká a nesmírně jemná) a veškeré nečistoty z čipu přilnou na adhezivní kostku, a to jak ty větší, tak i ty nejnepatrnější. Žádné rozmazávání měkkých nečistot, žádné poškrábání čipu nečistotami tvrdými, žádné shrnování prachu k okrajům čipu, odkud již nejdou odstranit!

Polapené nečistoty pomocí viskozních papírků snadno odstraníte z adhezívní kostky, a ta je opět připravena k dalšímu použití - není to tedy jednorázová pomůcka, a při správném čištění vydrží desítky až stovky čistících zásahů na digitálním čipu. Viskozní čisticí papírky lze dokoupit náhradní!

Nezanechává absolutně žádné stopy - adhezivní hmota vyráběná v USA je naprosto suchá, pouze svým speciálním složením dosahuje extrémně přilnavých vlastností.

Testováno a používáno ve Foto Málek a redakci ČSF.

Set Eyelead SCK-1 obsahuje:
Cestovní kovové pouzdro pro bezpečné uložení setu,
Rukojeť se superadhezivní kostkou,
Pevný snímatelný kryt čistící kostky,
10 ks čistících viskozních papírků.
Cena:902,- + doprava


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 902 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Náhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: