Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104128 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíOstatní Vaše krásaJak řešíte své zdravotní problémy? - Ostrava

Jak řešíte své zdravotní problémy?

[23.01.2024]Celkem zobrazeno: 41x




Power Matrix programovaná voda - lék 21 století? Ruští vědci našli způsob, jak přenést do očištěné vody paměť mladých, zdravých buněk lidské tkáně.

Tato voda na principu kvantové fyziky v kontaktu s lidskou tkání šíří informace rychlostí světla a „donutí“ živé buňky chovat se jako buňky zdravé tkáně, čímž se zvyšuje buněčná imunita a regenerační schopnosti tkání.

Informace daná do vody je stálá - časem neměnná a nikdo ji nemůže změnit!

Energo-informační voda najde oslabenou, nemocnou, deformovanou buňku a opraví ji - obnoví - navrátí do původního stavu. Technologie na špičce Ruské vědy.

Certifikované preparáty pro distribuci v EU jsou biofyzicky aktivní doplňky, vysoce účinné a rychle působící. Mají vysokou biologickou aktivitu, ale nejsou v podstatě ani lékem ani potravinovým doplňkem (není potřebný souhlas slovenského ÚVZ).

Vysoká efektivnost, absolutní bezpečnost, bez jakýchkoli nežádoucích účinků, bez toxických nebo alergických reakcí pro všechny věkové kategorie.
Méně závažné problémy mohou mizet okamžitě, vážnější zdravotní poruchy se odstraňují déle.

Produkty Power Matrix působí nejen na patologické změny, ale také na organismus jako takový. Proto jsou vhodné i pro zdravé jako prevence. V nabídce jsou různé programy: Program pro Ženy, Program na Redukci Hmotnosti, Program pro Muže, Program na obnovu Imunity, mrkněte i na článek Imunita a zdravé střevo, Program zdravé Ledviny, Program zdravá Játra Zrakové problémy řeší Program pro prevenci a rehabilitaci zraku.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Ostrava
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


NáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: