Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104124 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaMobil bazar, inzerce mobilní telefonySamsungSamsung Galaxy S III Mini VE - Všechny lokality

Samsung Galaxy S III Mini VE

[02.12.2014]Celkem zobrazeno: 1799x




Oblíbený telefon Galaxy S III v provedení Mini a v novém vydaní Value Edition. Telefon s minimalistickým designem nabídne kvalitní 4" displej typu Super AMOLED, se kterým je zaručen ostrý obraz s výbornými detaily, přirozené barvy a široký pozorovací úhel. Skvěle se tak hodí pro práci s multimediálním obsahem. Zásadní změnou oproti předešlé verzi je použití rychlejšího dvoujádrového procesoru, který nyní běží na 1,2 GHz. Spolu s dostatečně velkou operační pamětí o velikosti 1 GB se stará o bezproblémové spouštění i více aplikací najednou. Nebudete mít problém ani s ukládáním souborů. Telefon je vybaven 8 GB interní pamětí, kterou lze rozšířit o dalších 32 GB pomocí slotu pro paměťové karty MicroSDHC.
K pořizování skvělých fotek je připraven 5 MPx snímač na zadní straně telefonu. Fotoaparát je vybaven automatickým zaostřováním a nechybí ani přisvětlovací dioda. Telefon je také dobře připraven pro práci s daty. Můžete využít připojení přes 3G síť, telefon podporuje i všechny běžné standardy pro připojení k Wi-Fi síti a k jiným zařízením se připojíte přes Bluetooth 3.0. Pomocí integrované bezdrátové technologie NFC budete moci rychle provádět například mobilní platby. Cestu do cíle vám pomůže nalézt asistovaná GPS, kterou doplňuje určování polohy i pomocí satelitů systému GLONASS. Ve výbavě se nezapomnělo ani na FM rádio.
V telefonu naleznete nainstalovaný operační systém Android 4.2 Jelly Bean. Google v této verzi přináší řadu novinek. Za zmínku stojí podpora více uživatelských účtů, možnost vytváření panoramat či nová systémová roletka. Můžete se těšit na aplikace Youtube, Facebook, Google+ nebo GMail. V telefonu najdete také hudební přehrávač a přehrávač videosouborů. Rozšířit systém o další aplikace můžete snadno v obchodě Google Play, kde jsou jich tisíce k dispozici k bezplatnému stažení.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 2 500 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: