Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104110 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaNemovitosti, volné bytyByty 5+1, 6+1 a většíLuxusní slunný byt 5+KK, 185,8 m2 v Praze Bubenči - Všechny lokality

Luxusní slunný byt 5+KK, 185,8 m2 v Praze Bubenči

[11.04.2016]Celkem zobrazeno: 1168x




Nabízíme k pronájmu luxusní slunný byt 5+KK, 185,8 m2 s obytnou terasou 83,5 m2, v posledním podlaží cihlového domu v Praze Bubenči. Dům se nachází v klidné lokalitě, s výhledem na náměstí s parkem. Byt ozvláštňují prvky konstrukce krovu. Obývací část je nově zařízena nábytkem na míru. Dřevo tu společně s kamenným obkladem vytváří příjemnou atmosféru. Byt je zónován na společenskou a odpočinkovou zónu. K obývací části s plně zařízenou kuchyní přiléhá pracovna. V odpočinkové části se nachází koupelna a tři pokoje, které majitel bytu na přání budoucího nájemníka do měsíce zařídí. Nájemníkovi se v případě zájmu nabízí možnost zařízení vlastním nábytkem a osobními věcmi.
Z obývací části je po točitém schodišti přístupné spací patro, které je případně možné využít jako relaxační prostor, a obytná terasa, která je pokryta umělou trávou, velmi příjemnou na dotyk a bezúdržbovou. Nachází se zde solární sprcha, prostorné ležení, gril a dřevěný stůl se židlemi.
V okolí domu je parkování bez parkovacích zón, v blízkosti se nachází mnoho parků. V docházkové vzdálenosti je Stromovka a Trója. K metru Dejvická je to pěšky do 5 minut. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Byt je k pronájmu ihned.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Všechny lokality
Cena: 43 000 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: