Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104154 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaPráce, volná pracovní místaPráce v zahraničíPráce na Kypru - Zahraničí

Práce na Kypru

[01.12.2011]Celkem zobrazeno: 1063x




Firma BUSPO s.r.o. Vám umožní získání práce v zahraničí formou výběrového řízení, při kterém se uchazeč osobně setká s manažerem hotelu se kterým při úspěšnosti ve výběrovém řízení uzavře smlouvu o zaměstnání (pracovní smlouvu).

Číšník/číšnice - pracuje v hotelové restauraci anebo baru. Náplní práce číšníka/číšnice jsou standardní povinnosti v restauraci/baru které zadává F&B manažer anebo jeho asistent. Debarasování, pulírování příborů, roznášení nápojů, obsluha hostů v hotelové restauraci a baru a jiných hotelových místností.

Barman – náplň práce barmana jsou standardní povinnosti podle požadavků F&B manažera anebo jeho asistenta. Tato práce vyžaduje schopnost pracovat samostatně za barem, dobré znalosti míchaní koktejlů a dalších nápojů. Na tuto pozici doporučujeme potřebné znalosti a zkušenosti v oboru.

Kuchař – náplň práce kuchaře jsou standardní povinnosti v hotelové kuchyni. Vyžadují se předešlé zkušenosti na podobné pozici v hotelu anebo restauraci. Znalost přípravy teplých a studených pokrmů mezinárodní kuchyně. Umět přizpůsobit se, pracovat v týmu ale i samostatně.

Pomocný personál v kuchyni – náplň práce je pomoc v kuchyni při různých činnostech, uklízení, čistění, umývání nádobí, atd.

Pokojská - pracuje v hotelu, čistí hotelové pokoje a další oblasti hotelu. Musí být schopná pracovat v kolektivu lidí a mít zažitý flexibilní časový harmonogram.


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Zahraničí
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Náhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: