Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104105 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaPráce, volná pracovní místaPrávní službySamostatný odborný referent útvaru smluv a nabíde - Praha 5

Samostatný odborný referent útvaru smluv a nabíde

[01.02.2011]Celkem zobrazeno: 1945x




Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je česká stavební a báňská společnost s účastí na stavebním trhu prakticky na celém území České republiky. Společnost navazuje na již padesátiletou tradici a bohaté zkušenosti z širokého spektra realizovaných staveb. Více na www.energie-as.cz.
Náplň práce:
Sestavování smluv v rozsahu zajišťovaném odd. smluv a nabídek, tj.: návrh smluv pro nabídku resp. připomínkování návrhů smluv předaných investorem, včasné vypracování návrhů smluv o dílo resp.
dodatků s objednateli i subdodavateli, zajišťování aprobace navržených textů smluv, konečnou úpravu textů smluv na základě výsledků aprobačního řízení a dohod s obch. partnerem, zajištění podepsání, vypravení a evidence smluv, garance souladu právního obsahu smlouvy s posledními legislativními úpravami příslušných zákonů a to i pro ostatní pracovníky útvaru, účastnit se vstupního projednání nabídky a navazujících jednání, případně obchodních jednání s partnery, zajišťování smluv dle Obch.z. (Smlouva o dílo, o poskytování služeb, o provedení prací, rámcové, budoucí, Smlouva o sdružení a Stanovy sdružení, Smlouva o převzetí práv a povinností, Smlouva kupní, převodu nemovitostí aj.) a dle Obč.z. (Smlouva o nájmu).
Požadujeme:
Právní vzdělání zaměřující se na občanské nebo obchodní právo (titul Mgr.), znalost zákona o zadávání VZ (v ideálním případě obchodní právo EU a stavební zákon), min. 3 roky praxe v oboru (koncipient u advokátní kanceláře, nebo podnikový právník výhodou), znalost práce na PC (MS Office), odolnost vůči stresu, komunikativnost, samostatnost, pracovitost, schopnost včasného plnění úkolů, schopnost spolupráce a získávání potřebných podkladů v rámci firmy, tvůrčí myšlení, základní orientace v obchodních dovednostech při jednání o smlouvě, anglický jazyk výhodou.
Nabízíme:
Hlavní pracovní poměr ve velké dynamické společnosti, odpovídající mzdové ohodnocení a zaměstnanecké výhody, např. 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd.
Místo práce: Praha 5
Termín nástupu: Ihned
V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!!! V případě, že tak neučiníte, nemusíte být zařazeni do výběrového řízení! Děkuji
PRO ODPOVĚĎ NA TUTO POZICI, PROSÍM POUŽÍVEJTE POUZE e-MAILOVOU ADRESU esvobodova@jobsystem.cz


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Praha 5
Cena: Dohodou

Propagovat
Editovat
Smazat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: