Přejít na SK verzi - V CZ verzi celkem 104000 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma








Moje inzeráty



Hlavní stránkaStavební bazar, Bazar strojůBazény, vodní filtryUV lampa Elecro Quantum - Brno

UV lampa Elecro Quantum

[03.07.2018]Celkem zobrazeno: 1096x




Quantum je zcela novou technologií v oblasti bazénové techniky, která je již používána a schválena vysoce profilovanými průmysly, jako jsou nemocnice i společnosti pro čištění pitné vody.
Využívá technologii fotokatalytické oxidace, která disponuje schopností sterilizovat vysoce kontaminovanou vodu do pitné bez použití chemikálií. V praxi toto znamená, že za pomoci použití systému Quantum, můžeme výrazně snížit obsah chemikálií používaných pro dezinfekci bazénové vody jako je například chlor nebo peroxid vodíku.
Je navržen tak, aby mohl být snadno instalován do vašeho stávajícího systému. Quantum je maximálně bezpečný a výrazně výkonnější než chlor, peroxid vodíku, UV nebo ozón. Fotokatalytická oxidace má nesmírně silný účinek se schopností okamžitě zničit viry, bakterie a patogeny a ještě více ohromující schopnost přeměnit opalovací krém, močovinu a další kontaminující látky zpět na jejich neškodnou molekulární formu.
Jedná se o první nákladově efektivní fotokatalytický oxidační prostředek, který je speciálně určený pro bazénový průmysl, díky kterému si můžete užít skvělý pocit plavání v bazénu bez toxických látek. Nejen, že eliminuje nežádoucí vedlejší účinky, jako jsou bolavé oči, svědící suchá kůže, zbarvené vlasy a silné pachy, ale také činí vodu křišťálově čistou a nejdůležitější je, že nepředstavuje žádné riziko pro plíce ani pro zdraví.
Všechny jednotky Quantum mají indikátor životnosti světelného zdroje (životnost 14 000 hodin); nebo s digitálním zobrazením životnosti světelného zdroje a dávkovacím čerpadlem k dávkování např. algicidu, sanosilu nebo aktivního kyslíku (OXA).
Další info získáte na tel. 724 13 03 23 nebo na webu http://www.elecro.cz


E-mail: Kontakt formulářem
Lokalita: Brno
Cena: 26 700 Kč

Propagovat
Editovat
Smazat


NáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Kontaktujte inzerenta




Opište kód: